Cauți o oportunitate profesională?

Kobold se extinde în România. Căutăm oameni care doresc să înceapă o carieră în vânzări. Completează formularul și te vom contacta pentru a stabili un interviu personal la cea mai apropiată locație, unde te vom informa despre proces și îți vom răspunde la toate întrebările.

Be part of a great team

Fii parte
dintr-o echipă minunată

Kobold este un brand al multinaționalei Vorwerk, cu o istorie de peste 140 de ani. Experiența noastră este utilizată în dezvoltarea produselor noi și inovatoare, concepute pentru a face viața de zi cu zi mai ușoară. Datorită oamenilor din spatele produselor noastre și a entuziasmului lor, facem o echipă excelentă.

Formare și venituri

Când te alături echipei Kobold, vei avea parte de instruirea necesară și vei primi informații despre companie și produse. Vei primi susținere din partea liderului echipei în orice moment și te va ajuta să generezi venituri din vânzări. Liderul echipei te va sprijini în orice mod ai nevoie pentru a te dezvolta profesional.

Training and income
Advantages at Kobold

Avantaje cu Kobold

Devino parte a echipei de vânzări a unei multinaționale germane

  • Flexibilitatea programului: Alege cum să împaci familia și viața profesională
  • Călătorii în străinătate, excursii, premii și multe alte stimulente interesante
  • Recunoaștere și promovare profesională în funcție de rezultate
  • Peste 140 de ani de istorie, experiență și inovație germană

Hai în echipa Kobold

Îți vom procesa datele de contact și îți vom răspunde la mesaj. Îți poți exercita drepturile recunoscute de reglementările cu privire la protecția datelor, în scris, la adresa marketing@thermomixromania.ro. Mai multe informații în Politica de confidențialitate