Vino în echipa noastră și descoperă beneficiile.

Merită! Iată 3 motive:

Câștigi un Kobold VK7

Kobold VK7 este  cel mai nou sistem premium de curățare și igienizare, fără fir, produs de Vorwerk, Germania.

Odată ce îl vei primi în casa ta obții un mediu mai sănătos pentru familia ta și mai mult confort.

Schimbă-ți viața în bine! 

Despre Kobold VK7

Venituri suplimentare

Faci ceea ce îți place și ești recompensat prin câștiguri generoase. 

În plus, ai beneficii exclusive la toată gama produselor Kobold și  numeroase oportunități de colaborare cu echipa  Thermomix.

 Îndeplinește-ți
visurile!

Echilibru între viața personală și profesie

Tu îți stabilești programul, noi îți oferim flexibilitate. Tu stabilești cât de mult timp dorești să-i dedici acestei activități. 

Lucrezi independent, în funcție de familie sau locul de muncă principal.

Vino așa cum ești
și în ritmul tău!

Poți să ni te alături și fără să ai experiență în vânzări sau în prezentări de produs. Tot ce ai nevoie pentru a fi Consultant Kobold® este pasiunea pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Fiecare poveste a Consultantului Kobold este unică, suntem siguri că și a ta va fi!

Larisa

Larisa Muntean,
Team Leader și Consultant Suceava

”Vreau să mulțumesc acestei companii minunate pentru oportunitatea de a face parte din echipa Kobold. Aici, nu doar câștig bani ci și timp pretios alãturi de familie. Zilnic mă bucur că am șansa de a face cunoscut acest produs excelent care va schimba viața altor familii.

Kobold mă ajută să cunosc oameni minunați în fiecare zi! Mă simt privilegiatã să fac parte din această echipă în care îți poți alege singur cât de activ vrei să fii și invit pe oricine își dorește să experimenteze aceste beneficii să ni se alăture!”

AnaMaria Butuc website

Anamaria Butuc
Team Leader și Consultant Sibiu

”Kobold a devenit un hobby care îmi aduce și bani, și satisfacție enormă prin faptul că ajut oamenii să cunoască un produs nou, de calitate, care îi ajută în viața de zi cu zi.

Cu Kobold reușesc să le îmbin pe toate armonios și job-ul principal și familia. Este o pasiune și o activitate pe care o fac cu mare drag.”

Înscrie-te astăzi și începe călătoria Consultantului Kobold

Completează datele tale mai jos și te vom contacta cât mai curând posibil.

Hai în echipa Kobold

Îți vom procesa datele de contact și îți vom răspunde la mesaj. Îți poți exercita drepturile recunoscute de reglementările cu privire la protecția datelor, în scris, la adresa marketing@thermomixromania.ro. Mai multe informații în Politica de confidențialitate

Fii parte
dintr-o echipă minunată

Kobold este un brand al multinaționalei Vorwerk din Germania, cu o istorie de peste 140 de ani. Experiența noastră este utilizată în dezvoltarea produselor noi și inovatoare, concepute pentru a face viața de zi cu zi mai ușoară. Datorită oamenilor din spatele produselor noastre și a entuziasmului lor, facem o echipă excelentă.

Formare și venituri

Când te alături echipei Kobold, vei avea parte de instruirea necesară și vei primi informații despre companie și produse. Vei primi susținere din partea liderului echipei în orice moment și te va ajuta să generezi venituri din vânzări. Liderul echipei te va sprijini în orice mod ai nevoie pentru a te dezvolta profesional.

Training and income