Asistentul tău inteligent în bucătărie

Un singur dispozitiv, posibilități nelimitate

Tm6 product

Fă cunoștință cu TM6

Thermomix® TM6 înlocuiește peste 20 de aparate de bucătărie într-un singur robot de mare putere, compact, elegant, versatil și inovativ. Cu un bol de oțel inoxidabil, un cuțit de ultimă generație, un senzor de temperatură de mare precizie și un cântar integrat, TM6 face totul! Poți toca, mixa, pasa, cântări, pulveriza, frământa, măcina și multe altele, prin simpla atingere a unui buton. De la pregătirea mesei, până la spălatul vaselor, cu TM6 gătitul acasă devine foarte ușor.

Partenerul tău în bucătărie: Thermomix®
Robotul multifuncțional care le face pe toate!

Play Video

De ce să alegi Thermomix®?

Salvează timpul

Iubești mâncarea bună, dar nu ai timp să gătești? Thermomix® este asistentul tău personal în bucătărie, cu funcționalități automate, gătire ghidată pas cu pas și chiar un mod de pre-curățare. Noul Thermomix® te va ajuta să petreci mai mult timp făcând lucrurile pe care le iubești.

Oricând, orice poftești

TM6® este asistentul tău de zi cu zi în bucătărie. Datorită platformei noastre de rețete Cookidoo®, accesibilă direct de pe Thermomix®, nu vei fi niciodată în pană de idei. Fie că e Dezlegare la pește, vrei doar un smoothie sau vrei să îți impresionezi musafirii cu o cină elaborată, fiecare zi e mai ușoară cu Thermomix®.

Dispozitiv inteligent

Simte-te inspirat să gătești ceva nou în fiecare zi! Te bucuri de acces instantaneu la peste 80.000 de rețete din întreaga lume, datorită conexiunii wi-fi de care dispune aparatul.

Inovator

Descoperă noi tehnici de gătire și creează acasă capodopere culinare ca la restaurant, cu modurile Sous-vide, Fermentare, Gătire lentă și Temperatură înaltă.

Alimentație sănătoasă

Gătitul de la zero cu ingrediente proaspete înseamnă ca vei ști exact ce se află în mâncarea ta. Fie că urmezi un anumit plan alimentar sau pur și simplu dorești să mănânci mai sănătos, Thermomix® te poate ajuta.

Tm6 Cookidoo

Cookidoo®:
pentru Inspirație
și Simplitate

În fiecare zi, Cookidoo® îți oferă mai mai mult:
Inspirație: Cu peste 85,000 de rețete, nu vei mai rămâne niciodată fără idei
Organizare: Planifică-ți meniul săptămânal și crează-ți lista de cumpărături
Personalizare: Cu recomandări personalizate, Cookidoo® îți sugerează rețete pe gustul tău
Ușurință: Tutorialele video integrate fac prepararea rețetelor mai ușoară ca niciodată

8 Rețete sănătoase care sunt rapide și ușoare cu Cookidoo®

Ce conține
pachetul?

Thermomix-ul® tău vine complet echipat cu toate accesoriile de care ai nevoie pentru a înlocui peste 20 de aparate de bucătărie.

Vine însoțit de noul Rețetar de bază, bolul de mixare, Varoma, coșul de înăbușire și capacul, protecția antistropi, fluturele de amestecare, un model îmbunătățit de spatulă și paharul de măsurare.

What's in the box
Perfect cut

Întrebări Frecvente

Ai întrebări despre Thermomix® TM6? Noi avem răspunsurile!