Thermomix®:
Robotul multifuncțional care le face pe toate

Compact și versatil, Thermomix® TM6 este cea mai mică bucătărie din lume. Designul său nou înlocuiește peste 20 de aparate într-unul singur, ceea ce înseamnă că vei avea mai mult timp pentru lucrurile distractive.
Descoperă toate funcțiile TM6® care vor revoluționa modul în care gătești acasă.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Descoperă toate cele 15 funcții Thermomix®,
accesibile direct pe ecranul tău

Temperatură ridicată

Se face cald! Pentru prima dată, Thermomix® TM6 poate încălzi la 160°C. Pregătește-te să te delectezi cu aromele preparatelor rumenite.

Stadiile zahărului

Creează cu ușurință delicii dulci - de la produse de cofetărie și deserturi creative, la minunatele sosuri caramel și multe altele. Atât de sofisticat, dar simplu în același timp.

Pasare

O funcționalitate ușoară pentru supe și piureuri (max. 2000 g). Mixerul pornește la viteza 5 și crește treptat viteza, până la 8.

Frământare

Această funcționalitate este cel mai bun prieten al unui brutar. Conceput pentru a frământa aluat greu (de exemplu, aluat cu drojdie). Max. 1000 g și 60°C.

Turbo

O setare rapidă, concepută pentru a mărunți rapid ingrediente dure, cum ar fi parmezanul, ciocolată sau gheața.

Pre-Curățare

Cu funcționalitatea Pre-Curățare, nu va trebui să ridici un deget. Este nevoie doar de 1-2 litri de apă și o picătură de detergent de vase sau puțin oțet, iar bolul de mixare se curăță singur.

Ibric

Această funcționalitate poate încălzi 100–1800 g de apă la o temperatură între 37–100°C. Este ideal pentru prepararea de ceai sau paste, de exemplu.

Sous Vide

Pentru preparate fragede, suculente. Această funcționalitate este pentru gătirea în vid a cărnii, peștelui, fructelor și legumelor, timp de până la 12 ore, la o temperatură între 40 și 85°C.

Gătire Lentă

Gătește tocănițe delicioase și mâncăruri care îți lasă gura apă! Cu această funcționalitate, poți găti maxim 800 g de carne, timp de 1–8 ore, la o temperatură cuprinsă între 37–98°C.

Fermentare

O funcționalitate perfectă pentru fermentarea iaurturilor și dospirea aluaturilor.

Fierberea orezului

Pe lângă orez, poți folosi această funcționalitate pentru a pregăti cu ușurință alte cereale (cum ar fi mei sau bulgur).

Îngroșare

Această funcționalitate este perfectă pentru prepararea sosurilor și budincilor. Rezultatul? Sosuri fără cocoloașe, îngroșate la perfecție, de fiecare dată.

Fierbător Ouă

Prea tari? Nu suficient de moi? Cu această funcționalitate puteți fierbe ouăle perfect, exact așa cum vi le doriți, de fiecare dată.

Încălzire

Carne rumenită sau preparate caramelizate senzaționale fac acum parte din creațiile tale la Thermomix® TM6.

Accesoriu pentru decojit

Cartofii sunt acum curățați de coajă în doar câteva minute – direct în bolul de mixare Thermomix®!

Găsiți inspirație nesfârșită
pe Cookidoo®

Cookidoo® înseamnă gătit fără efort și succes cu orice rețetă, oferind soluții mai inteligente și mai rapide în alegerea, planificarea și prepararea felurilor de mâncare.

Hai la o clasă de gătit

Explorează minunata lume Thermomix®, prin intermediul evenimentelor noastre online și offline. Avem evenimente pentru toată lumea, inclusiv cursuri și ateliere de gătit, în care îl vei putea vedea pe Thermomix® în acțiune, vei putea explora produsele noastre, vei putea gusta mâncăruri și multe altele. Ce mod delicios de a-l descoperi pe Thermomix®!

Rețetarele tale
Thermomix®

Cu toții avem propriul stil de gătit. În funcție de starea noastră de spirit, putem să ne testăm creativitatea cu o rețetă spontană, să pregătim ceva rapid când avem puțin timp sau să creăm o masă echilibrată, plină de proteine. Thermomix® are o gamă largă de rețetare în care vei găsi de fiecare dată ceva delicios!