Accesorii Kobold
pentru suprafețele superioare și colțurile greu accesibile

  • Ușor, practic și ușor de manevrat
  • Accesează și curăță fără efort zonele greu accesibile
  • Gamă completă de accesorii pentru diverse nevoi de curățenie

Accesorii pentru curățare

Play Video

Kobold SB7
furtun flexibil

Acest furtun de aspirare flexibil este esențial pentru utilizarea tuturor accesoriilor sistemului fără fir VK7, pentru o curățare excepțională a suprafețelor superioare. Este partea de legătură dintre accesorii și aspirator.

Kobold FD7
Peria pentru aspirare praf

Datorită perilor înclinați, lungi și extrem de moi, această perie multifuncțională este perfectă pentru a îndepărta praful de pe toate tipurile de suprafețe netede și neregulate.
Acest captator de praf funcționează extrem de bine în interiorul mașinii, pe tastaturi și pe clapele pianului; rafturi de cărți; pervazuri și șeminee; lampadare și abajururi; hote; etc.
Lista este într-adevăr nesfârșită.

Kobold VD7
Accesoriu extensibil

Acest set din trei piese cuprinde duza vario, un accesoriu potcoavă și o perie pentru spații înguste. Piesa centrală, duza vario, are un vârf flexibil care se extinde si poate ajunge chiar și în cele mai ascunse locuri cu praf.
Peria pentru spații înguste se potrivește pe vârful duzei vario și îi permite accesul în spații extrem de limitate. Perfect pentru aspirarea plintelor și a spațiilor dintre mobilier și rafturi.
Accesoriul  “potcoavă” vă permite să colectați instant praful rezultat de la găurile date cu bormașina. 

Kobold CD7
Accesoriu pentru mașină

Kobold vine în ajutorul tuturor celor care nu reușeau să aspire între praguri și șinele scaunelor din interiorul mașinii.
Accesoriul pentru mașină CD7 – cu un vârf flexibil din cauciuc – a fost special conceput pentru a ajunge în cele mai înguste locuri și spații din interiorul mașinilor.
Vei iubi acest accesoriu extrem de util, ce face curățarea în interiorul mașinii la fel de simplă și eficientă ca și curățarea în interiorul casei.

Kobold TD7
Peria pentru materiale textile

Peria TD7 este mică și practică pentru curățarea tuturor tipurilor de textile – de la mobilier tapițat la perdele și scaune auto.
Funcționează excelent și la îndepărtarea părului de animale, a fibrelor și a scamelor de pe haine.
Foarte eficientă și pentru curățarea verticală (de exemplu perdele).

Textile-Nozzle-pwla68jw8jljk25ehdbepjguf9u79lwoh5w800vls0-py0s1i0a0im8h9nb2a78qmbxgqiapt5jxue3tnwoow

Kobold TR7
Tub telescopic

Pentru toate momentele când ai avut nevoie de un plus de accesibilitate. Fie că e vorba de aspirarea pânzei de păianjen, a cornișelor tavanului  sau de curățarea corpurilor de iluminat suspendate, tubul telescopic Kobold TR7 vine în ajutor. Fără a mai avea nevoie de o scară instabilă și riscantă.

Kobold SG7
Cureaua pentru umăr

Această curea se fixează pe umăr și susține sistemul fără fir VK7 pentru a oferi libertate completă de mișcare pentru utilizatori.
Susținerea pe umăr vă permite să folosiți accesoriul cu o mână, în timp ce cu cealaltă ridicați perne, mutați cărți, trageți perdelele și mutați scaunele.
Eliberează calea pentru curățenie!

Odorizantele Airumo

Gamă nouă de odorizante pentru sistemul de curățare și igienizare Kobold!

Noile arome au fost create de Vorwerk în colaborare cu renumitul parfumier Givaudan, cea mai mare companie din lume din industria aromelor și parfumurilor.

Descoperiți alături de comunitatea de clienți Vorwerk noile #Airumo care vă vor aduce acasă arome fascinante, elegante, florale, revigorante.

Sună-ți Consultantul Kobold chiar acum!

Punctele forte ale accesoriilor pentru curățare

Confort fără limite

Mânerul rotativ combinat cu ușurința sistemului Kobold VK7 și cureaua practică pentru umăr Kobold SG7 fac curățenia mai simplă.

Flexibil pentru orice nevoie

Având o gamă largă de accesorii VK7 este mai potrivit pentru orice sarcină de curățare. Datorită faptului că sistemul este ușor și are un design compact, nici o zonă a casei nu va mai fi o problemă la curățenie având accesoriile potrivite pentru calorifere, plinte, biblioteci, candelabre, tavane.

Mașini care arată ca noi

Accesoriile pentru mașină te ajută să cureți numeroasele zone înguste ale unei mașini. Datorită tehnologiei fără fir și greutății reduse, curățarea în interiorul mașinii este chiar mai ușoară și mai convenabilă.

Descoperă acum 2- în-1
Aspirarea și Spălarea

Nu numai că economisește efort, dar și mult timp! Aspirarea și spălarea într-un singur pas, cu ajutorul tălpii SP7. Descoperă sistemul ingenios Kobold VK7! Eficient, puternic și flexibil datorită tălpilor și accesoriilor individuale. Fără fir. Perfect. Ușor.

Întrebări frecvente

Ai întrebări despre Accesoriile de curățare? Noi avem răspunsurile!