Pentru experiențe unice, în căminul tău, din 1883

Momentele de fericire împreună cu cei dragi, transformă o casă sau un apartament într-un cămin. La Vorwerk, ne propunem nu numai să fabricăm produse fantastice, ci și să le folosim pentru a crea momente de neuitat – împreună cu alții sau singur, doar pentru tine. Acesta este motivul pentru care luăm în considerare dorințele individuale ale clienților noștri, în tot ceea ce facem. De la designul produselor până la demonstrații de experiență inspirațională, până la comunitatea noastră pasionată.

Be part of a great team

Fii parte
a unei echipe grozave

Ne plac inovațiile care ușurează viața de zi cu zi a clienților noștri și le oferă mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Scopul nostru este să ne dezvoltăm continuu produsele pentru comunitatea noastră și să oferim clienților noștri de astăzi tehnologia de mâine. De aceea am creat Thermomix®, un aparat de bucătărie multifuncțional pe care l-am dotat cu o funcție de gătit controlată și acces la portalul de rețete Cookidoo®. Am dezvoltat un sistem de curățenie și igienizare unic pentru Kobold astfel încât să îndeplinească cele mai înalte standarde de tehnologie, dar, în același timp, să păstreze ușurința în utilizare.

Calitate prin intermediul
ingineriei și pasiunii

Producem aparate electrocasnice de peste 140 de ani, cu scopul de a oferi mereu clienților noștri cea mai buna calitate. De aceea, nu numai că ne dezvoltăm singuri produsele, ci le și fabricăm în propriile noastre unități de producție. Fiecare mic detaliu trebuie să fie exact, înainte ca un produs să iasă din fabrică și datorită dragostei noastre pentru design, produsele noastre pot străluci nu numai funcțional, ci și vizual, în fiecare gospodărie. Cei peste 120 de ingineri pasionați lucrează în fiecare zi pentru a îmbunătăți continuu calitatea produselor noastre – astfel încât în viitor, acestea să continue să convingă la toate nivelurile.

About us image

HLK

HLK Trade SRL s-a alăturat comunității Vorwerk la nivel mondial în anul 2009 ca Distribuitor oficial exclusiv Thermomix. Compania noastră și-a propus atunci crearea unei comunități Thermomix în România din dorința de a contribui la o viață mai bună, mai sănătoasă și plină de experiență în domeniul gastronomiei! În călătoria noastră spre atingerea acestui obiectiv am fost onorați să primim din partea Grupului Vorwerk recunoaștere internațională prin distincțiile ”Growth Young Market 2016”,  ”Platinum Market of the year 2020” și onoarea de a urca pe locul 1 în clasamentul distribuitorilor mondiali  ”1st Place 2021 Sales year-over-year increase 100%”.

Începând cu 2021 am fost invitați de către Grupul Vorwerk să comercializăm sistemele de curățenie și igienizare Kobold, în exclusivitate pe România. Am reunit astfel cele două branduri istorice ale producătorului Vorwerk, oferind clienților noștri produse premium de ultimă generație ce reprezintă soluții eficiente atât pentru intreținerea întregii case cât și pentru îmbunătățirea sănătății.  În România peste 900 de Consultanți promovează produsele Thermomix și Kobold oferind clienților servicii de cea mai înaltă calitate acasă sau în showroom-urile companiei noastre.

Ce spun alții despre noi

About us award