Kobold PB7
Perie electrică pentru tapițerie

  • Curățarea delicată și temeinică a tapițeriei: canapele, fotolii, perne, scaune auto și saltele
  • Îndepărtează acarienii și alergenii
  • Potrivit pentru proprietarii de animale de companie
  • Ideal pentru cei care suferă de alergii

Instrucțiuni video
pentru peria electrică pentru tapițerie PB7

Puncte forte ale Periei electrice pentru tapițerie

Comoditate pentru proprietarii de animale de companie

Datorită designului ergonomic, greutății reduse și mânerului rotativ, este mai ușor și confortabil să îndepărtezi igienic și fără efort părul de animale de pe mobilierul tapițat.

Îndepărtarea părului de animale, scamelor, prafului și a murdăriei

Cu două perii rotative motorizate, PB7 curăță ușor canapele, fotolii, perne, scaune auto și saltele. Profilul elegant al capătului său conic intră direct în zonele greu accesibile.

Somn liniștit și igienic

Alergenii, cum ar fi acarienii, părul de animale și praful fin sunt captați eficient și igienic datorită setului de curățat saltele și pudrei de curățare organică Lavenia.

Curățare minuțioasă

Cu accesoriile suplimentare MP100 și MR100 pentru o curățare igienică în profunzime a saltelei, acarienii și particulele de praf nu au nicio șansă. Perfecte pentru o curățarea temeinică pentru persoanele care suferă de alergii.
Somn ușor!

Curățarea interioară a mașinii

Chiar și zonele greu accesibile pot fi curățate fără probleme. Gura de aspirare din vârful periei oferă putere de aspirare concentrată pentru curățarea temeinică a spațiilor înguste de pe tapițerie și din interiorul vehiculului.

Descoperă acum 2 în 1
Aspirarea și Spălarea

Nu numai ca economisește efort, dar și mult timp! Aspirarea și spălarea într-un singur pas, cu talpa 2-în-1 SP7. Descoperă sistemul ingenios Kobold VK7! Eficient, temeinic și flexibil datorită accesoriilor individuale. Fără fir. Perfect. Ușor.

Întrebări frecvente

Ai întrebări despre peria electrică pentru tapițerie PB7? Noi avem răspunsurile!